Links van verwante websites

Plum Village

Het meditatiecentrum in Frankrijk waar Thich Nhat Hanh woont.

 

Stichting Leven in Aandacht

De stichting die in Nederland het werk van Thich Nhat Hanh ondersteunt.

 

European Institute of Applied Buddhism

Cursuscentrum waar oefeningen worden aangereikt die zich richten op het concreet toepassen van de Boeddhistische leer in alle aspecten van ons dagelijks leven.

 

Mediteren aan Boord

Retraiteweken en -weekenden aan boord van een comfortabele klipper op het IJsselmeer en wanneer mogelijk de Waddenzee. De retraites zijn  in bewuste aandacht en om de dag een hele dag in stilte.

 

Mediteren in Baarn

Een andere sangha in de traditie van Thich Nhat Hanh. Ook hier ben je - net als bij alle andere sangha's wereldwijd - van harte welkom.

 

ConflictPreventie

Wanneer er een conflict dreigt of je met een conflict zit dan is er een andere - op boeddhistische principes geënte - manier om daar mee om te gaan. waarbij partijen zoveel mogelijk ongeschonden uit het traject komen.

 

Lu Meditatie

De website van zenleraar Cuong Lu die 16 jaar als monnik in Plum Village woonde. Hij geeft interessante lezingen en retraites. Eind 2017 start de opleiding boeddhistische psychologie.

 

Een eigen website

Als je zelf net zo'n mooie eigen website wil maken met dit makkelijke programma doe dat dan svp via bovenstaande link. We krijgen dan een bonus die we gebruiken om deze site te onderhouden.

 

Linken

Het is mogelijk dat ook jouw website op deze pagina komt te staan.

 

We hebben hiervoor twee voorwaarden. Je mediteert regelmatig met ons en je plaatst een link op jouw website naar onze website.